Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις αποτελούν ύψιστη τιμή για τα
δύο ξενοδοχεία, αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι των συνεχών επιτυχιών του
προσωπικού, το οποίο πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στον κορυφαίο αυτό θεσμό.
Ταυτόχρονα οι επιτυχίες τους φανερώνουν πως η γαστρονομία
είναι μέρος της κουλτούρας του Four Seasons και του Amathus, ενώ η
μεθοδικότητα με την οποία εργάζονται, αναδεικνύει τα δυο Ξενοδοχεία ως σχολές
εκπαίδευσης και φυτώρια ταλαντούχων chefs οι οποίοι επικεντρώνονται με αφοσίωση και συνέπεια
στο όραμα του Ομίλου Muskita.
Οι επαγγελματίες chefs του Four Seasons και του Amathus που διακρίθηκαν και
κατέκτησαν τα κορυφαία βραβεία του διαγωνισμού είναι:
Four Seasons Hotel
-
Chef of the year / Χρυσό Μετάλλιο: Χρίστος Χριστάκης
-
Grand Prix cook and serve team of 4 chefs and a waiter / Χρυσό Mετάλλιο: Αντώνης Αβούρης,
Γιάγκος Ιωάννου, Αντρέας Ηλία, Μάριος Καραγιώργης, Μαρία Γκανταϊδου
-
Pastry Chef of the Year / Χρυσό Mετάλλιο: Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου
-
Young Chef of the Euroskill / Χρυσό Μετάλλιο: Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου
-
Desserts Plated / Χρυσό Μετάλλιο: Αντρέας Μελαναρκίτης, Μάριος Καραγιώργης
-
Two Appetizer’s Restaurants / Χρυσό Μετάλλιο: William Deguara, Solene D’heilly
-
Desserts Plated / Αργυρό Μετάλλιο: Νικόλας Θεοφάνους, Αντρέας Λοΐζου
-
Plated Appetizers and Pork Main / Αργυρό Μετάλλιο: Αλέξανδρος
Χριστοφόρου, Έλενα Λαζάρου
-
Two Restaurant Appetizers
/ Αργυρό Μετάλλιο: Σπύρος Νεοκλέους, Martin Cicmanec
Amathus Beach Hotel
-
Young Chef of the
Year / Χρυσό Μετάλλιο: Κυριάκος Μαλεκκίδης
-
Two Course Modern
Cypriot Menu / Χρυσό Μετάλλιο: Νεκτάριος Ιερίδης, Αντρέας Ψαράς
-
Salad Appetizer and
Pork Main course / Αργυρό Μετάλλιο: Άδωνις Παύλου, Γιώργος Βοσκού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου