Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τραγωδία στην Πάφο. Ο Σπύρος Μυριάνθους απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του

Ο 24χρονος Σπύρος Μυριάνθους, γιος του αδελφού του βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου Ηλίας Μυριάνθους είναι το θύμα του φοβερού θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες  τα ξημερώματα.

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο  Σπύρος Μυριάνθους, ο οποίος ξεψύχησε στο φλεγόμενο όχημα του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Σπύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας, θα τελεστεί την Τρίτη η ώρα 15:00 στην εκκλησία της Τάλας, ενώ έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η κιβωτός- Κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης»

Σε ανάρτηση στο Facebook η οικογένεια γράφει:

«Τον πολυαγαπημένο μας γιό, αδερφό, εγγονό και φίλο Σπύρο Μυριάνθους, κηδεύουμε αύριο Τρίτη η ώρα 15:00 στην εκκλησία της Τάλας (Γέννηση του Χριστού). Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Παράκληση της οικογένειας,

Αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η κιβωτός- Κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης».

Σε ανακοίνωση της η Πρυτανεία του ΤΕΠΑΚ αναφέρει ότι «μόλις ενημερώθηκα για τον αδόκητο χαμό του φοιτητή μας Σπύρου Μυριάνθους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο. Ο Σπύρος ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του Πανεπιστημίου μας», εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια, τους οικείους και φίλους του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: