Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Δυναμικό ξεκίνημα από το νέο Πρόεδρο και ΔΣ ΣΙΚΑΠ

Επαφές με βουλευτές και δημάρχους της επαρχίας Πάφου, την Αστυνομία, αλλά και τα οργανωμένα σύνολα της Πάφου αρχίζει ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου Άγγελος Ονησιφόρου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ονησιφόρου ανέφερε ότι οι προτεραιότητες που θα θέσει με την ανάληψη των καθηκόντων του είναι η έκδοση αδειών ποτού και μουσικής των εστιατορίων κάθε τρία χρόνια, το θέμα των σκεπάστρων μαζί με τους ανεμοθώρακες για τους εξωτερικούς χώρους, αλλά και η μουσική στα μπαράκια στο κέντρο της πόλης.



Επίσης στην Πόλη Χρυσοχούς θα πρέπει να εξεταστεί το θέμα της εκπομπής μουσικής στα μπαράκια για τα ντεσιμπέλ, όπως είπε, προσθέτοντας πως όλοι οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων στην Πόλη Χρυσοχούς έχουν καταγγελθεί με αποτέλεσμα να τίθεται «θέμα επιβίωσης και όχι ηχορύπανσης».
Ακόμη, συνέχισε, πρέπει να εξεταστεί το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων στους εξωτερικούς χώρους και η ανεύρεση προσωπικού από άλλες χώρες για τους χώρους εστίασης, είτε μαγείρους είτε τραπεζοκόμους. Επεσήμανε ακόμη πως ξεκίνησαν διαβήματα με διάφορες χώρες του εξωτερικού για να μπορέσουν να φέρουν προσωπικό για την καλοκαιρινή περίοδο.
«Ήδη έχουμε κάνει τα διαβήματα με τις δημοτικές αρχές και υπάρχει υπόβαθρο και βοήθεια, τόσο από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος όσο και από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Πάφου, ώστε να μπορούμε να υλοποιήσουμε τα αιτήματα μας» είπε.
Δεσμεύτηκε τέλος πως ως νέος πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ, θα βρίσκεται δίπλα στον κάθε ιδιοκτήτη κέντρου της Πάφου και κάλεσε τα μέλη του Συνδέσμου να επανέλθουν πίσω στο ΣΙΚΑΠ για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του κλάδου.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: