Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Υπέκυψε 49χρονος ενάμιση μήνα μετά από τροχαίο

 

Υπέκυψε χθες στα τραύματά του, ο 49χρονος Χαράλαμπος Τέρλας, τέως από τη Λεμεσό, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε στις 2/10/2021, στη Λεμεσό.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.παλαιότερο δελτίο τύπου

Σε σοβαρή οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.10 τα ξημερώματα σήμερα στη Λεμεσό, τραυματίστηκε σοβαρά 49χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ενώ άντρας ηλικίας 49 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μουσών στη Λεμεσό, φθάνοντας στη διασταύρωση με την οδό Φιλελλήνων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, τα δύο οχήματα προσέκρουσαν σε μεταλλικά κάγκελα οικοπέδου και ακινητοποιήθηκαν.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος έφερε κάταγμα ρινός και κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους, ενώ ο 49χρονος ο οποίος φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: