Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Μεθυσμένος νεαρός προκάλεσε ατύχημα στην Πάφο. Νεαρή στο νοσοκομείο


Στο ΓΝ Πάφου νοσηλεύεται 21χρονη μετά από τραυματισμό της σε τροχαίο, που συνέβη χθες το απόγευμα στην Πάφο. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες στις 15:40, ένας 21χρονος, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο με βόρεια κατεύθυνση
σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που η Τροχαία Πάφου διερευνά, εισήλθε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία του και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, που οδηγούσε από την αντίθετη κατεύθυνση 21χρονη μόνιμη κάτοικος Πάφου.

Από τη σύγκρουση, η οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων του ΓΝ Πάφου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, ακολούθως κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου .
Η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.
Στον οδηγό του πρώτου οχήματος έγινε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 93 mg αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου για τελική ένδειξη αλκοόλης ωστόσο δεν έδωσε ικανοποιητικά δείγματα εκπνοής.
Εναντίον του διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου τα αδικήματα της αμελούς οδήγησης, της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης. Τα δύο ενεχόμενα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: