Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Άγγελος Ονησιφόρου – O Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου - ΣΙΚΑΠ

Μετά την εκλογική συνέλευση του συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ που πραγματοποιήθηκε  στις 2 Νοεμβρίου 2021, σήμερα το ΔΣ ΣΙΚΑΠ καταρτίστηκε σε Σώμα ως ακολούθως. ..

 

Ονησιφόρου Άγγελος – Πρόεδρος

Ματθαίου Νίκος – Αναπλ. Πρόεδρος – Εκπρ. Πόλις Χρυσοχούς

Νικολαΐδης Στέλιος – Αντιπρόεδρος – Εκπρόσωπος Πέγειας

 Σολωμού Γιώργος – Γραμματέας

Νεοφύτου Γιώργος – Ταμίας – Εκπρόσωπος Τύπου

Χριστοδούλου Χ’’κωστή Ελένη – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων

Πέτρος Πέτρου – Μέλος

Σάββα Λένος – Μέλος

Σταύρου Σάββας – Μέλος

Κεχριώτης Πέτρος – Εκτελεστικός Γραμματέας




 

Ο Νέος πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου σε δηλώσεις του τόνισε ότι, θα ξεκινήσουν επαφές με βουλευτές, δημάρχους, αστυνομία και οργανωμένα σύνολα της Πάφου. Θα συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, με σκοπό την καταγραφή και προώθηση των προβλημάτων του κλάδου τα οποία επικεντρώνονται στην έκδοση αδειών, έλλειψη προσωπικού, θέμα εκπομπής μουσικής (ντέσιμπελ), ανεμοθώρακες και σκιάδια κέντρων, τραπεζοκαθίσματα σε εξωτερικούς χώρους κ.α.

Θα είμαστε δίπλα από κάθε ιδιοκτήτη κέντρου της Πάφου για να επιλύσουμε τα προβλήματά του αλλά και να βοηθήσουμε σε ότι μας χρειαστεί, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ονησιφόρου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Νέου ΔΣ ΣΙΚΑΠ αποφασίστηκε όπως  ο επί  35 χρόνια πρόεδρος ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου και σημερινός Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ΟΣΙΚΑ είναι επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε ..."Θα ευχηθώ Στο Πρόεδρο και στο ΔΣ καλή συνέχεια για το καλό της Πάφου και των μελών του" .

Τέλος να αναφέρουμε ότι έχει ξεκινήσει η οργάνωση του επίσημου μέρους της Γενικής Συνέλευσης ΣΙΚΑΠ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στον Πολυχώρο ΑΤΤΙΚΟΝ στις 13.00 μμ. Η Γενική Συνέλευση θα τελεί υπό την αιγίδα του υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου.

Για όποιες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον ΣΙΚΑΠ στο 99422527. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: