Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Η ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ στηρίζει την πρωτοβουλία «Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα»

Η ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς στηρίζει για ακόμη μια χρονιά την όμορφη πρωτοβουλία «Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα».

Η πρωτοβουλία, μια έμπνευση της κεραμίστριας του «νερό και χΡώμα» Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ», ενός από τα πέντε προγράμματα του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

 

Το «νερό και χΡώμα»  έφτιαξε και φέτος κεραμικές καρδιές τις οποίες έχει τοποθετήσει σε κουτιά μαζί με κορδέλα, μπογιές, διακοσμητικά και πινέλο. Τα κουτιά έχουν ήδη πωληθεί σε νηπιαγωγεία και σχολές, ώστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις καρδούλες και μετά να τις επιστρέψουν για να στολιστεί ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο όνομα του ΚΑΔΠ «ΤΟ ΑΛΜΑ». Καρδιές έχουν δοθεί για να διακοσμηθούν και σε γνωστά πρόσωπα από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

 

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα φιλοξενήσει τις εκατοντάδες καρδούλες αγάπης και προσφοράς θα τοποθετηθεί στην ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, όπου θα στολιστεί και θα φωταγωγηθεί σε εκδήλωση η οποία τέθηκε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής κας Αννίτας Δημητρίου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 5:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: