Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Από 500 ευρώ πρόστιμο σε δύο υποστατικά στην Πάφο

Σε καταγγελίες 10 πολιτών και 2 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.096 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 580 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 190 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 557 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 165 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 335 έλεγχοι και υπήρξαν 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 153 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 112 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.
Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησε 4 ελέγχους χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
Σε σχέση με τις καταγγελίες των δύο υποστατικών στην Πάφο, η μία αφορούσε τον υπεύθυνο του υποστατικού ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του safepass και η άλλη αφορούσε υπάλληλο ο οποίο εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς να φέρει μάσκα. Επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ σε έκαστην υπόθεση.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: