Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Όλες οι λεπτομέρειες για το άγριο φονικό στη Λευκωσία

 

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 28χρονου, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10 χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 28χρονο, ο οποίος ήταν αναίσθητος, ενώ έφερε τραύματα στην πλάτη, Με την άφιξη του ασθενοφόρου και ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 25 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.


https://www.cypruspolicenews.com/archives/6732


Και δεύτερη σύλληψη, σε σχέση με το άγριο φονικό που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Παρισσιν στον Στρόβολο, με θύμα 28χρονο αλλοδαπό, προχώρησε η Αστυνομία, οι έρευνες της οποίας επανήρχισαν στη σκηνή του εγκλήματος με το πρώτο φως της ημέρας. 

Εναντίον των δύο υπόπτων, ηλικίας 36 και 25 ετών, διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση προσωποκράτησης τους. 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 22:00, δύο πρόσωπα λογομάχησαν μεταξύ τους στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο δράστης να ανασύρει μαχαίρι και το καρφώσει στην πλάτη του θύματος, το οποίο σωριάστηκε στο έδαφος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις και εντόπισαν τον 28χρονο, αναίσθητο, να φέρει τραύματα στην πλάτη. Με την άφιξη του ασθενοφόρου και ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να εξακριβωθεί τι προηγήθηκε του φονικού, ενώ στα πλαίσια των ερευνών οι ανακριτές έχουν θέσει στο μικροσκόπιο τους κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. 

Επίσης, από χθες βράδυ άρχισαν να λαμβάνονται καταθέσεις, από άλλους αλλοδαπούς που διαμένουν στην πολυκατοικίας, καθώς και από άλλους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο. 

Όπως καταγγέλλουν γείτονες, οι καβγάδες μεταξύ των αλλοδαπών που διαμένουν στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, ήταν σύνηθες φαινόμενο και αρκετές φορές είχαν πιαστεί στα χέρια, ενώ ουκ ολίγες φορές είχαν καλέσει την Αστυνομία για να επέμβει. Επίσης, όπως καταγγέλλεται, ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, καταγγέλθηκε για το γεγονός ότι είχε μετατρέψει την παλαιά πολυκατοικία σε γκέτο, χωρίς όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες να επέμβουν. 

Μάλιστα, στο παρελθόν, στην ίδια πολυκατοικία, σε μία από τις περιπτώσεις, είχε σημειωθεί άγρια συμπλοκή με 20 άτομα, τα οποία έπαιξαν άγριο ξύλο και έσπαζαν διάφορα αντικείμενα, ενώ σε κάποια στιγμή, οι αλλοδαποί πηδούσαν από τα παράθυρα. 


https://www.reporter.com.cy/police/article/888072/kai-defteri-syllipsi-ga-to-foniko-sto-parissino-pisoplates-machairies-sto-thyma


Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης  28χρονου από το Κογκό, διερευνά η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε δύο πρόσωπα, ηλικίας 36 και 25 ετών επίσης από το Κογκό.


Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση,  γύρω στις 10 χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 28χρονο, ο οποίος ήταν αναίσθητος, ενώ έφερε τραύματα στην πλάτη, Με την άφιξη του ασθενοφόρου και ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 25 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γύρω στις 22:20 είδαν δύο αλλοδαπούς να διαπληκτίζονται στο πεζοδρόμιο, ενώ μια γυναίκα προσπάθησε να τους χωρίσει.

Ο φερόμενος δράστης κυνήγησε το θύμα που σκόνταψε και έπεσε στο πεζοδρόμιο, όπως σημειώνουν.

Τότε ο φερόμενος δράστης μαχαίρωσε πισώπλατα το θύμα και τράπηκε σε φυγή μόλις είδε να φτάνει στο σημείο περιπολικό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, θύτης και θύμα, διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, κάτω από την οποία σημειώθηκε το άγριο φονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: