Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ο Πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου στο Radio Cosmos

Την πρώτη του παρέμβαση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκανε το πρωί ο Νέος Πρόεδρος του συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής Πάφου - ΣΙΚΑΠ  Άγγελος Ονησιφόρου και συγκεκριμένα στο Radio Cosmos.

 Μιλώντας στον δημοσιογράφο Κώστα Νάνο αναφέρθηκε στις προταιρεότητες και τους στόχους που έχει βάλει το νέο ΔΣ ΣΙΚΑΠ, τις επαφές που θα ξεκινήσουν,  την τουριστική κίνηση κατά τη χειμερινή περίοδο, ενώ ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο του Συνδέσμου Νεόφυτο Θρασυβούλου για την θαυμάσια δουλειά και το τεράστιο έργο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια (35) και συνεχίζει βέβαια ως πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής - ΟΣΙΚΑ.

Ο  νέος πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου, μιλώντας στο Radio Cosmos ανέφερε ότι άμεσα αρχίζουν επαφές με βουλευτές, δημάρχους, αστυνομία και οργανωμένα σύνολα της Επαρχίας ώστε να προωθηθούν τα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις του κλάδου. Επιπρόσθετα, θα συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. 

Τα κυριότερα προβλήματα του κλάδου σύμφωνα με τον κ. Ονησιφόρου σχετίζονται με την έκδοση αδειών,  την έλλειψη προσωπικού, τη μετάδοση μουσικής, τα σκιάδια και τα  τραπεζοκαθίσματα σε εξωτερικούς χώρους. 

Ανακοίνωσε ότι στις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το επίσημο μέρος της γενικής συνέλευσης του ΣΙΚΑΠ στην παρουσία του υφυπουργού τουρισμού παραγόντων της πόλης και εκπροσώπων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: