Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Eνέργεια και ομορφιά τις μέρες των γιορτών από την Κούλα Γέρου


 Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου .Η γιορτή της αγάπης, της προσφοράς αλλά και της ομορφιάς . Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε οφείλουμε να θωρακίσουμε τον εαυτό μας με τις απαραίτητες εκείνες προϋποθέσεις οι οποίες θα μας εξασφαλίσουν την σωματική και ψυχική μας υγεία.    Εδώ λοιπόν έρχονται οι ενεργειακές θεραπείες να μας βοηθήσουν, να βελτιώσουμε όλες εκείνες τις πτυχές του εαυτού μας οι οποίες μας κάνουμε να νιώθουμε μειονεκτικά και άβολα είτε ψυχολογικά, είτε σωματικά.  

Η κυρία Κούλα Γέρου , ενεργειακή θεραπεύτρια , χρόνια καταξιωμένη στον τομέα αυτό, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα ενεργειακά αποτελέσματα των μεθόδων αυτών. Με την βοήθεια της μπορείτε να βρείτε οριστική λύση σε διάφορα προβλήματα που σαν ταλανίζουν και σας κάνουν να νιώθετε μειονεκτικά.  

Καταρχήν μπορείτε να διορθώσετε διάφορες ατέλειες στο πρόσωπο και το σώμα σας. Με την μέθοδο lifting και τις αόρατες ραφές το πρόσωπο σας μπορεί να ανακτήσει την νεανική του λάμψη και σφηγγιλότητα γεμίζοντας τις ρυτίδες σας και διορθώνοντας κάθε ατέλεια που τυχόν να έχει. Πέραν τούτου, το πρόσωπο σας μπορεί να απαλλαγεί από τις ρυτίδες , τις πανάδες και την χαλάρωση επανακτώντας τη φυσική και νεανική του λάμψη.   

Τα μαλλιά και οι βλεφαρίδες σας μπορούν να γίνουν πιο πλούσια και λαμπερά σε ελάχιστο χρόνο. Και όλα αυτά μακριά από τα νυστέρια και την προσθήκη ξένων ουσιών.  

Οι ενεργειακές μέθοδοι που εφαρμόζει η κ. Γέρου δεν τελειώνουν μόνο στο πρόσωπο.  

Αντίθετα, μπορούν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα και στο σώμα σας, απαλλάσσοντας το από την παχυσαρκία , την χαλάρωση, τις ραγάδες και το τοπικό πάχος.   

Μπορεί ακόμη να διορθώσει το στήθος ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος σας για το οποίο νιώθετε άσχημα και μειονεκτικά.   

Πέραν όμως από την εξωτερική μας εμφάνιση, οι ενεργειακές μέθοδοι της κ. Γέρου, μπορούν να βοηθήσουν και στην επανάκτηση της εσωτερικής σας γαλήνης και ηρεμίας.   

Μπορούν να σας απαλλάξουν από το άγχος , τις φοβίες που τυχόν σας βασανίζουν και άλλες μορφές ψυχικών νοσημάτων που σας ταλαιπωρούν και δεν σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε και να χαίρεστε τη κάθε στιγμή της ζωής σας.   

Σίγουρα για πολλούς όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν εξωπραγματικά και ακατόρθωτα. Όμως σε μια και μόνο συνάντηση θα πειστείτε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινά.  Η ηρεμία, η ευγένεια , η καλοσύνη και η αγνότητα του χαρακτήρα της είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά τα οποία θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα συναντήσετε την κ. Γέρου.  

Δώστε και εσείς την ευκαιρία να ωφεληθείτε από τα ευεργετικά αποτελέσματα των θεραπειών της. Δεχτείτε το ξεχωριστό αυτό άγγιγμα ομορφιάς, εξωτερικής και εσωτερικής, και να είστε σίγουροι ότι θα είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνετε στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: