Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Στο νοσοκομείο οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες της υπόθεσης Αριστοδήμου



Στο νοσοκομείο, πέραν του Θεόδωρου Αριστοδήμου, νοσηλεύονται άλλοι δύο από τους συλληφθέντες σε σχέση με την υπόθεση διαχωρισμού μεγάλου αριθμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί στη Πάφο.

Μετά τη λιποθυμία της έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, η Λειτουργός των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάφου διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου. Παρόλο που ιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό, η ίδια παραπονέθηκε για πόνους στον αυχένα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού προκειμένου να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Σύμφωνα με τους ιατρούς, θα παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Στο Νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο, διακομίσθηκε, μετά τη δικαστική διαδικασία του Σαββάτου, και ο πρώην Μηχανικός του Δήμου Πάφου, καθώς εμφάνισε υψηλή πίεση, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύεται, εξάλλου, από τη Παρασκευή και ο Θεόδωρος Αριστοδήμου, καθώς και αυτός είχε παρουσίασει υψηλή πίεση, γεγονός που προκάλεσε ανησυχίες λόγω του βεβαρημένου ιατρικού του ιστορικού.

Και οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να πάρουν εξιτήριο την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω διαμαρτυρίας δεκάδων εργαζομένων της εταιρείας Aristo Developers και συγγενών των υπόπτων, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ανακοίνωσε λίγο πριν το μεσημέρι την απόφαση του για οκταήμερη κράτηση όλων των συλληφθέντων, σε σχέση με την υπόθεση διαχωρισμού μεγάλου αριθμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί στη Πάφο.




 http://www.sigmalive.com/news/local/163298#sthash.gSpNWare.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: