Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Επανενώθηκαν ερωτευμένα γαϊδουράκια σε ζωολογικό κήπο του Πόζναν

Το δικαίωμα να ζευγαρώνουν δημόσια, σε πείσμα μιας σεμνότυφης δημοτικής συμβούλου του Πόζναν, κέρδισαν ο Ναπολέων και η Αντονίνα, δύο ερωτευμένα γαϊδουράκια που επανενώθηκαν στον ζωολογικό κήπο της πολωνικής πόλης.
Τα δύο γαϊδουράκια βρέθηκαν σε μπελάδες, όταν δύο μητέρες διαμαρτυρήθηκαν για το θέαμα που έβλεπαν τα παιδιά τους, τα οποία έπαιζαν σε γειτονική παιδική χαρά.


Τη διαμαρτυρία των δύο γυναικών υποστήριξε η δημοτική σύμβουλος του κόμματος της αντιπολίτευσης PiS Λίντια Ντούτζιακ, με τη διεύθυνση του ζωολογικού κήπου να εγκαθιστά άμεσα έναν φράχτη ανάμεσα στον Ναπολέοντα και την Αντονίνα, χωρίζοντας το ζευγάρι που ζει εδώ και δέκα χρόνια μαζί, έχοντας αποκτήσει έξι παιδιά.
Το θέμα δημοσιοποίησαν τα πολωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκαλώντας τη συμπάθεια της κοινής γνώμης για τα ερωτευμένα ζώα.
Ειδικοί αναφέρθηκαν στις αρνητικές επιπτώσεις που έχει ο χωρισμός των δύο ζώων, ενώ περίπου 7 χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και το οποίο ζητούσε την επανένωση του ζευγαριού.
Τελικά, η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου υποχώρησε, ανακοινώνοντας την Πέμπτη μέσω της σελίδας του πάρκου στο Facebook ότι τα δύο γαϊδουράκια, που πέρασαν μια εβδομάδα χωριστά, θα είναι και πάλι μαζί.


http://ikypros.com/?p=46745#sthash.YMtABNJP.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: