Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ινδοί στην Λεμεσό έσπασαν στο ξύλο ομοεθνή τους για οικονομικές διαφορές


Υπόθεση απαγωγής 36χρονου Ινδού, πίσω από την οποία φαίνεται να κρύβονται οικονομικές διαφορές, διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού. Χειροπέδες σε δύο, ένας στο νοσοκομείο, αναζητούνται άλλοι τρεις. 


Συγκεκριμένα, έξι νεαροί, επίσης Ινδοί, που βρίσκονται μάλιστα παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα και γύρω στις 10 χθες το βράδυ μετέβησαν σε αγρόκτημα που βρίσκεται στην περιοχή Λουβαρά, της επαρχίας Λεμεσού, όπου διαμένει ο 36χρονος.

Αφού έκοψαν τα συρματοπλέγματα του κτήματος, παραβίασαν την πόρτα του υποστατικού, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον ομοεθνή τους, απαιτώντας την επιστροφή 500 ευρώ που τους όφειλε.

Όταν ο 36χρονος τους είπε ότι αδυνατεί να τους δώσει τα χρήματα, οι  έξι νεαροί τον απήγαγαν. Τον έβαλαν δια της βίας σε ένα από τα αυτοκίνητά τους και τον περιέφεραν στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού. Η συνεχής κυκλοφορία του ύποπτου αυτοκινήτου κίνησε την περιέργεια του φρουρού ασφαλείας στην Μαρίνα της Λεμεσού.
Αμέσως ειδοποιήθηκε  η Αστυνομία, περιπολικό της οποίας εντόπισε τα ύποπτα οχήματα και τα καταδίωξε. Στοκ κυκλικό κόμβο της Μέσα Γειτονιάς το ένα αυτοκίνητο των υπόπτων ακινητοποιήθηκε μετά την σύγκρουσή του με διερχόμενο όχημα. Οι επιβαίνοντες επιχείρησαν να διαφύγουν τρέχοντας, ανακόπηκαν όμως από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν το 36χρονο θύμα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού με εξάρθρωση αγκώνα και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Οι δύο άλλοι ύποπτοι, ηλικίας 20 και 25 χρόνων οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο Λεμεσού και προφυλακίστηκαν. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υποθέσεις απαγωγής, ξυλοδαρμού και τραυματισμού προσώπου. Οι άλλοι τρεις ύποπτοι που διέφυγαν της σύλληψης καταζητούνται.
Και οι 6 διέμειναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: