Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Μίνι καύσωνας στην Κύπρο


Πάνω από τα κανονικά για την εποχή θα είναι η θερμοκρασία σήμερα και το επόμενο τριήμερο. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, αν και την Πέμπτη αναμένονται κάποιες βροχές, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς, τρεις βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή.
Αναλυτικά ο καιρός:


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 βαθμούς στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται την Πέμπτη να δώσουν μεμονωμένη βροχή.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Πέμπτη πτώση, ενώ το επόμενο διήμερο δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.


http://www.alfanews.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: