Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

H Apple αλλάζει τα iPhones που λυγίζουν


Η Apple θα «αποζημιώσει» τους πελάτες της που αγόρασαν το νέο iPhone 6 Plus το οποίο... λυγίζει, αναφέροντας πως όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μπορεί να πάει σε ένα Apple Store και να πάρει μία νέα συσκευή.



Η Next Web μίλησε με την Apple και το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας και ρώτησε εάν ένα λυγισμένο τηλέφωνο θα αντικατασταθεί δωρεάν.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο της Apple, το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας θα εκτελέσει μια «Οπτική Μηχανική Επιθεώρηση» στα τηλέφωνα που οι πελάτες υποστηρίζουν ότι λυγίζουν.
Αν το iPhone περάσει την επίσημη δοκιμή, τότε η Apple θα δώσει στον πελάτη μία νέα συσκευή.
Αλλά αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που το λύγισε κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης, όπως όταν ήταν μέσα στην τσέπη του χρήστη. Αν κάποιος προσπάθησε να λυγίσει το τηλέφωνό του, τότε δεν ισχύει η αντικατάσταση.

Το τμήμα υποστήριξης της Apple αποκάλυψε επίσης στην Next Web το πόσο σοβαρά η εταιρεία λαμβάνει υπόψη την «κρίση» που έχει προκύψει, η οποία έχει ονομαστεί «#BendGate, από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Ο υπάλληλος της Apple ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία εξετάζει το θέμα αυτό «με τεράστια λεπτομέρειας».


Από thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: