Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε το μικροσκοπικό προφυλακτικό του μέλλοντος

Η χρήση του προφυλακτικού αποτελεί τον νούμερο ένα αντρικό εφιάλτη. Ο επιστήμονας Τσαρλς Πάουελ κατάφερε να σχεδιάσει το απόλυτο προφυλακτικό που θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Μικροσκοπικό και ανεπαίσθητο, σας εξασφαλίζει προστασία και απόλαυση.


Η συσκευή που θα ονομάζεται «Galatic Cap Pregnancy Prevention» εφαρμόζει στην άκρη του πέους, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και ανθεκτικό στη διάρκεια. Αποτελείται από μια κολλητική ταινία πολυουρεθάνης που εφαρμόζει γύρω από τον κορμό του ανδρικού μορίου και μια μικρή «τάπα» που κολλά σε αυτήν ώστε να εμποδίζει την είσοδο του σπέρματος στον κόλπο. Ωστόσο, δεν εγγυάται την προστασία από τη μετάδοση δερματικών παθήσεως, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του πέους παραμένει ακάλυπτο.

profylaktiko-tou-mellontos-2-570
Το επαναστατικό προφυλακτικό είναι πιο παχύ και δεν σπάει, συνεπώς εγγυάται την αποφυγή ατυχημάτων που μπορεί να οδηγήσουν στη μετάδοση σεξουαλικών νοσημάτων και την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ο Πάουελ υποστηρίζει πως η δημιουργία του βοηθά στο πρόβλημα της μειωμένης αίσθησης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αλλά επιπλέον, γλιτώνει τους άντρες από το χαμένο χρόνο της βιαστικής -και πολλές φορές μάταιης- προσπάθειας τοποθέτησης του προφυλακτικού.

.koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: