Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μη συνεργάσιμος ο Θεόδωρος Αριστοδήμου με τους ανακριτές

Δεν δείχνει πρόθυμος να συνεργαστεί με τους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου ο Θεόδωρος Αριστοδήμου ο οποίος  πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία και μεταφέρθηκε στα γραφεία των ανακριτών της υπόθεσης.
Η πρώτη ουσιαστική ανάκρισή του άρχισε  μόλις έφτασε στα γραφεία του ΤΑΕ και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ.


Χθες από το πρωί κάθισε εκ νέου απέναντι από τον ανακριτή της υπόθεσης αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν απαντά ουσιαστικά σε καμία ερώτηση των ανακριτών. Δηλαδή σε κάθε ερώτηση που του απευθύνουν ο ύποπτος φέρεται να ακολουθεί πιστά τις εντολές των δικηγόρων του.
Δηλαδή δεν απαντά επί της ουσίας τονίζοντας στην κάθε ερώτηση ότι «οι δικηγόροι μου είπαν να μην απαντώ» Σε μια άλλη εξέλιξη χθες λήφθηκε κατάθεση από την 36χρονη υπαλλήλου του Δήμου Πάφου και η οποία ανέφερε ότι οι ενέργειες της έγιναν καθ’ υπόδειξη του τέως Δημοτικού μηχανικού του Δήμου Πάφου που ήταν την επίμαχη περίοδο ο Διευθυντή του τμήματος της.
Το διάταγμα του επιχειρηματία της συζύγου του και των δυο άλλων προσώπων που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη λήγει το Σάββατο και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι την Κυριακή θα οδηγηθούν εκ νέου στο Δικαστήριο για να ζητηθεί ανανέωση της κράτησης τους.
Εξάλλου, μέσω ανακοίνωση της η εταιρεία Aristo αφήνει σαφής αιχμές κατά τον τρόπο κάλυψης των γεγονότων από τα ΜΜΕ και προσθέτει ότι επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της για προστασία της «από τα ψευδή και ανακριβή δημοσιεύματα» όπως τα χαρακτηρίζει. 


http://www.sigmalive.com/news/local/165234#sthash.k2DhZfJx.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: