Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πάφος. Θέμα χρόνου θεωρείται από τους ανακριτές ο εντοπισμός του προσώπου ή των προσώπων που έστειλαν τα απειλητικά μηνύματα


Οι ανακριτές κατέχουν πλέον, μετά από διάταγμα δικαστηρίου, τα τηλεφωνικά δεδομένα των τεσσάρων παραπονούμενων, γεγονός που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του αποστολέα των απειλητικών γραπτών μηνυμάτων καθώς υπάρχει τρόπος να εντοπιστούν ακόμη και τα τηλέφωνα που γίνονται με προπληρωμένη υπηρεσία.


Τα απειλητικά μηνύματα στάληκαν το βράδυ της Κυριακής, μέρας όπου ανανεώθηκε το οκτάημερο διάταγμα του δικαστηρίου για τους τέσσερις που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στο Σκαλί Πάφου.  Θεωρείται από τους ανακριτές ως παρεμπόδιση αστυνομικού έργου και στην περίπτωση που εντοπιστεί και συλληφθεί το πρόσωπο που τα έχει αποστείλει και που εκτιμάται ότι εμπλέκεται έμμεσα ή άμεσα στην υπόθεση Αρίστο, τότε θα αντιμετωπίσει το σχετικό ποινικό αδίκημα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, οι ανακριτές εντείνουν τις προσπάθειες για ολοκλήρωση του φακέλου της υπόθεσης ώστε με την εκπνοή του διατάγματος κράτησης των πέντε συνολικά υπόπτων που τελούν υπό κράτηση, αυτή να καταχωρηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13910&catid=9#sthash.S9RStxGV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: