Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τσάκωσαν γιατρό και καθηγητή στο Αριστοτέλειο με φακελάκι!


Σάλος έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία γονέων ότι διευθυντής Παιδοχειρουργικής Κλινικής νοσοκομείου και Καθηγητής στο Αριστοτέλειο τους ζήτησε «φακελάκι», ύψους 1.000 ευρώ, προκειμένου να χειρουργήσει τον 20χρονο γιο τους.


 Οι μισθοί του γιατρού, του διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, και του Καθηγητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της πόλης, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετοί για άντρα που συνελήφθη από την Αστυνομία την ώρα που λάμβανε «φακελάκι» με 1000 ευρώ.

Ο γιατρός συνελήφθη από ειδική ομάδα της αστυνομίας επ’ αυτοφόρω να λαμβάνει «φακελάκι» με 1000 ευρώ, τα οποία φέρεται να ζήτησε προκειμένου να χειρουργήσει 20χρονο ασθενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ελλαδικού Τύπου, μεθοδεύτηκε έπειτα από καταγγελία των γονιών του νεαρού. Αφού προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα, οι γονείς συναντήθηκαν με το διευθυντή/καθηγητή και κατά την παράδοση των χρημάτων έκαναν ντου οι αστυνομικοί.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης όπου το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ.

Στο μεταξύ, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με ανακοίνωσή του καταδίκασε το περιστατικό με κατηγορηματικό τρόπο και καλεί τον Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, κ. Περικλή Μήτκα «να πράξει άμεσα ό,τι προβλέπουν οι κανονισμοί για τέτοια περιστατικά». 


http://www.sigmalive.com/news/greece/158147#sthash.Rhqe7VOk.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: