Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα μοναδικό γευστικό και οπτικό υπερθέαμα από την Pizza Hut στην πρεμιέρα των Ninja Turtles


Μια συναρπαστική βραδιά έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην avant premiere της πολυαναμενόμενης ταινίας του Jonathan Liebesman «Teenage Mutant Ninja Turtles», που διοργάνωσε στην Κύπρο η Pizza Hut.
       
    

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο και συνεργάτες της  γνωστής αλυσίδας εστιατορίων Pizza Hut κατέκλυσαν το K-Cineplex στη Λευκωσία για να παρακολουθήσουν τα Χελωνονιντζάκια, τους μεταλλαγμένους ήρωες με καβούκι που λατρεύουν τις πολεμικές τέχνες και φυσικά… την πίτσα!

Οι τέσσερις έφηβες πια χελώνες, που είναι άρτια εκπαιδευμένες στην τέχνη του νινζούτσου, βγαίνουν κυριολεκτικά από το καβούκι τους, όταν βρίσκονται μπροστά στο λαχταριστό πειρασμό της αγαπημένης τους πίτσας από την Pizza Hut, αφού δεν μπορούν ν’αντισταθούν στην ακαταμάχητη γεύση που λατρεύουν.

Στο νέο δυναμικό come back τους, σε μια  περιπέτεια γεμάτη γέλιο και δράση, οι θρυλικοί ήρωες  Λεονάρντο, Ντονατέλο, Μικελάντζελο και Ραφαέλ, μεταμορφώνονται σε ατρόμητους μαχητές ενάντια σε κάθε απειλή που καραδοκεί και δίνουν μια δυνατή χολιγουντιανή παράσταση μαζί με τη νεαρή ατρόμητη ρεπόρτερ Έιπριλ Ο’ Νίλ, που υποδύεται η εκθαμβωτική ηθοποιός Μέγκαν Φόξ.

Την αγαπημένη τους πίτσα δεν απόλαυσαν μόνο οι φημισμένες, δυναμικές χελώνες στη μεγάλη οθόνη. Οι μικροί και μεγάλοι fan των Ninja Turtles που η Pizza Hut προσκάλεσε στην πρεμιέρα της ταινίας δεν ενθουσιάστηκαν μόνο με το οπτικό υπερθέαμα, αλλά και με τη γευστική απόλαυση των εκρηκτικών μπουκιών μοτσαρέλας της Cheesy Bites πίτσας.

Η ταύτιση της δημοτικότητας των Ninja Turtles με την Pizza Hut σε μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια, συνδυάζει με τον πιο έξυπνο τρόπο την υπέροχη γεύση της Cheesy Bites pizza με μια δόση «food fun» για τους λάτρεις της πίτσας και όχι μόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: