Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε 54χρονη



Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης της αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα γυναίκα ηλικίας 54 χρόνων από το Λιοπέτρι, ως ύποπτη για κλοπές χρημάτων από τα δωμάτια ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από καταγγελίες τουριστών από συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα αναφορικά με κλοπές μικροποσών από τα δωμάτια τους, ένα άτομο έθεσε τη κάμερα του φορητού ηλεκτρονικού του υπολογιστή σε λειτουργία και έφυγε από το δωμάτιο.
 
Όταν το συγκεκριμένο άτομο επέστρεψε στο δωμάτιο του είδε από την κάμερα  γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια στο ξενοδοχείο να εισέρχεται στο δωμάτιο να ανοίγει το πορτοφόλι του, να παίρνει κάτι και να το βάζει στην τσέπη της.
 
Η Αστυνομία κατόπιν δικαστικού εντάλματος συνέλαβε χθες το πρωί τη γυναίκα  η οποία είναι 54 χρόνων από το Λιοπέτρι και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα πορτοφόλι που περιείχε 4,145 ευρώ και μεγάλο αριθμό ξένων χαρτονομισμάτων, δεύτερο πορτοφόλι που περιείχε 3,620 ευρώ, μια τσάντα νάιλον που περιείχε 6,141 ευρώ και ένα τσαντάκι με 1,350  ευρώ.

Η γυναίκα ανακρινόμενη παραδέχθηκε τα αδικήματα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.



κυπε