Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Η Αντζελίνα Γεωργίου μιλά στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ για την μεγάλη της επιτυχία σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς

Η πανέμορφη Αντζελίνα Γεωργίου μίλησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ μετά την μεγάλη της επιτυχία στα διεθνή καλλιστεία ΜISS EUROPEAN TOURISM BEAUTY AND WORLD BIKINI MODEL INTERNATIONAL 2016, που πραγματοποιήθηκαν στην Μάλτα και εκπροσώπησε την Κύπρο. 


"Είμαι πολύ συγκινημένη με τον τίτλο που πήρα ως 1η' Αναπληρωματική Miss European Tourism Model 2016, και τιμή μου που εκπροσώπησα την Κύπρο μας στον Διεθνή Διαγωνισμό WORLD BIKINI MODEL & MISS EUROPEAN TOURISM 2016 .


Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους οργανωτές συγκεκριμένα στον Κύριο Paul Chetcuti πρόεδρο διεθνών καλλιστείων, τον Κύριο Renzo Chetcuti και τον Andrew Cassar για την σκληρή τους δουλειά  και όλο τον χρόνο που αφιέρωσαν σε μας. Που μας έδειξαν όλο το σεβασμό που μπορούσαν και που μας έδειξαν τις ομορφιές της Μάλτας.


Στον κύριο Robin Rayanian για το πανέμορφο κατακόκκινο φόρεμα που με έκανε να νιώσω βασίλισσα.


Τους  φωτογράφους Chris Danneffel , την Christin Klose, τον Franco Caruana και ton Gareth Degiorgio.


Tην εταιρία Hi Cabs οι οποίοι μας συνόδευσαν από και προς το αεροδρόμιο.
Το Sensi Hotel για την υπέροχη τους φιλοξενία και στο Monte Kristo Estate όπου πραγματοποιήθηκε ο φετινός διαγωνισμός WORLD BIKINI MODEL & MISS EUROPEAN TOURISM 2016 .


Και κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Prestige Show Production και στον διευθυντή της Κύριο Σάκη Νικολάου, 


στον φίλο ΦΙΛΟΞΕΝΟ και συγκεκριμένα στον Κύριο Πέτρο Κεχριώτη για τα υπέροχα άρθρα.
Φωτογραφίες από την Christin Klose".