Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Έκαψαν κλεμμένο αυτοκίνητο



Αυτοκίνητο που κλάπηκε στην Αγία Νάπα κάηκε ολοσχερώς από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, στη περιοχή Ορόκλινης.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι σε χωράφι παρά το δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, στη περιοχή Πύλας καιγόταν ένα αυτοκίνητο.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πύλας μετέβησαν στη περιοχή όπου διαπίστωσαν ότι καιγόταν ένα αυτοκίνητο, το οποίο, ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί ότι κλάπηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στις 9 Οκτωβρίου 2016.
 
Η φωτιά στο αυτοκίνητο κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορόκλινης και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
 
Από τη φωτιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η αξία του είναι άγνωστης μέχρι στιγμής.
 
Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησία ατόμου από την Αγία Νάπα και είχε κλαπεί μεταξύ 7 – 8 Οκτωβρίου 2016, αφού προηγήθηκε διάρρηξη της οικίας του.
 
Μεταξύ άλλων αντικειμένων που κλάπηκαν από την εν λόγω οικία ήταν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και στη συνέχεια το αυτοκίνητο.

 
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και φρουρείται. Σήμερα το πρωί αναμένεται να μεταβούν στη σκηνή άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, που θα αρχίσουν εξετάσεις για να διευκρινιστούν τα αίτια της φωτιάς.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.



κυπε