Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Στην εντατική νεαρός μετά από τροχαίο ατύχημα



Σε κρίσιμη κατάσταση στον αναπνευστήρα του Τμήματος Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται ο 23χρονος από την Αθηένου, που τραυματίστηκε χθες το πρωί σε οδικό ατύχημα στον δρόμο  Αθηένου – Λάρνακας.

 
Από το ατύχημα ο νεαρός υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλική αιμορραγία και από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου είχε αρχικά μεταφερθεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Εξάλλου, η κατάσταση της 37χρονης γυναίκας από την Ορόκλινη, η οποία επίσης είχε τραυματιστεί στο ατύχημα και κρατήθηκε στο μαιευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας, είναι σταθερή και παραμένει στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση του εμβρύου της καθότι είναι έγκυος.
 
Ο 50χρονος από τη Λάρνακα που επίσης τραυματίστηκε στο δυστύχημα και εισήχθη στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας με κάταγμα και εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.
 
Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί όταν ο 23χρονος από την Αθηένου οδηγούσε σαλούν όχημα στον κύριο δρόμο Αθηένου – Λάρνακας με κατεύθυνση προς Αβδελλερό.
 
Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο νεαρός εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 37χρονη από την Ορόκλινη με συνοδηγό το γιο της 18 χρόνων, στρατιώτη.
 
Ση συνέχεια το αυτοκίνητο του 23χρονου ακολούθησε ανεξέλεγκτη πορεία και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα των Δημοσίων Εργων που ακολουθούσε το αυτοκίνητο της 37χρονης.
 
Το αυτοκίνητο των Δημοσίων Εργων οδηγείτο από 45χρονο από την Αραδίππου με συνοδηγό 31χρονο από τη Λάρνακα και επιβάτη στο πίσω κάθισμα άνδρα 50 χρόνων επίσης από τη Λάρνακα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.



κυπε