Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Όλα τα νεότερα για τι δημοτικές εκλογές στην ΠάφοΗ τοπική επιτροπή του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πέγειας αποφάσισε χθες βράδυ να στηρίξει την υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Μαρίνου Λάμπρου για τη δημαρχία της Πέγειας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του ΑΚΕΛ είχαν για το Δήμο Πέγειας δύο επιλογές του νυν Δημάρχου Πέγειας Νεόφυτου Ακουρσιώτη, που έχει εξαγγείλει την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος, και του αντιδημάρχου Πέγειας Μαρίνου Λάμπρου .

Ο ΔΗΣΥ με απόφαση του Πολιτικού του Γραφείου θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Παντελή Χάρπα, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις του Δημοκρατικού Κόμματος και της ΕΔΕΚ.

Στο μεταξύ, η Συμμαχία Πολιτών έλαβε απόφαση να στηρίξει την υποψηφιότητα του Άκη Χρυσόμηλου στο Δήμο Πάφου και του Μάκη Παυλίδη για το Δήμο Γεροσκήπου .

Τον Άκη Χρυσόμηλο στην Πάφο στηρίζουν, επίσης, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.

Στο Δήμο Γεροσκήπου ο ΔΗΣΥ υποστηρίζει το Μάκη Παυλίδη και στο Δήμο Πάφου το Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο Γιαννάκης Μαλλουρίδης στο Δήμο Γεροσκήπου υποστηρίζεται μέχρι στιγμής από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ. 

Σημειώνεται πως ο Γιαννάκης Μαλλουρίδης εξαγγέλλει σήμερα επίσημα την υποψηφιότητα του στην πλατεία Γεροσκήπου στις 10:30.

Στο μεταξύ, για το Δήμο Γεροσκήπου και το Δήμο Πέγειας η ΕΔΕΚ δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε απόφαση η οποία αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη Κυριακή στη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ.κυπε