Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Δείτε γιατί ανήλικη και νεαρός κατέληξαν πίσω από τα σίδερα



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον μίας 17χρονης και ενός 21χρονου από τη Συρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, νυχτερινής διάρρηξης και επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης 33χρονος κάτοικος Σωτήρας κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι γύρω στις 18.30 χθες το απόγευμα, 17χρονη από την Αγία Νάπα συνοδευόμενη από τρία άγνωστα του πρόσωπα  τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του.
 
Χρησιμοποιώντας σωματική βία τα συγκεκριμένα άτομα έσπασαν την πόρτα της οικίας του εισήλθαν σ’ αυτήν και χρησιμοποιώντας ρόπαλο του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματος του.
 
Οι δράστες έκλεψαν στη συνέχεια διάφορα προσωπικά του αντικείμενα δηλαδή τρία κινητά τηλέφωνα, δύο πορτοφόλια που περιείχαν 680 ευρώ και ένα ρολόι, όλα συνολικής αξίας 3,280 ευρώ.
 
Εναντίον της 17χρονης και ενός 21χρονου από τη Συρία η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης και η ανήλικη συνελήφθη χθες βράδυ.
 
Ο 21χρονος συνελήφθη στη Λευκωσία για εντάλματα προστίμου και σήμερα συνελήφθη και για την υπόθεση στη Σωτήρα.
 
Η ανήλικη και ο 17χρονος οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης για πέντε ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.



kype