Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Τρία πρόσωπα στο δικαστήριο Λεμεσού για όπλα και ναρκωτικά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται το πρωί τρία πρόσωπα που συνελήφθηκαν χθες από την ΥΚΑΝ μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στη Λεμεσό, κατά την οποίαν εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, καθώς και οπλισμός.

Οι πληροφορίες που δόθηκαν στην ΥΚΑΝ αξιοποιήθηκαν με επιτυχία, δήλωσε χθες βράδυ στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Στέλιος Σεργίδης, προσθέτοντας πως η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρα στο χώρο όπου βρίσκεται το κοινοτικό γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.
Η Αστυνομία, συνέχισε, συνέλαβε στη σκηνή τρεις Ελληνοκύπριους, ηλικίας 39, 31 και 29 ετών, ενώ εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο καθώς και σε εμπορευματοκιβώτιο, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, 11 κιλά κάνναβης, ένα πυροβόλο όπλο Καλάσνικοφ, ένα περίπου κιλό αμφεταμίνες, ποσότητα χαπιών έκσταση, περίπου 30 γραμμάρια κοκαΐνης, 30 σφαίρες πυροβόλου όπλου, δυο πυροκροτητές και ποσότητα εκρηκτικής ύλης.
Οι έρευνες της ΥΚΑΝ συνεχίζονται, ενώ οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.


ΚΥΠΕ