Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Δείτε γιατί δύο νεαρές στην Πάφο κατέληξαν στο κελί

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο νεαρών γυναικών ηλικίας 24 και 17,5 ετών για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κλοπή στην Επαρχία Πάφου που φέρεται να διαπράχθηκε στην Πέγεια στις 23 Φεβρουαρίου του 2017.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη των δύο νεαρών κοριτσιών έγινε χθες  στις 16:00 το απόγευμα επί της οδού Αγαπήνωρος όταν  ανεκόπη όχημα στο οποίο επέβαιναν η 24χρονη με συνοδηγό την 17,5χρονη.
Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και δεν είχε ασφάλεια.
Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος εντοπίστηκαν φο- μπιζού, ρολόι, και ρουχισμός για τα οποία οι δύο νεαρές δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις.
Στην κατοχή τους εντοπίστηκε και μια κάρτα μπόνους πολυκαταστήματος η οποία ανήκει σε Βρετανίδα και η οποία είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι της απέσπασαν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 50 ευρώ ενώ βρίσκονταν σε κατάστημα στην Πέγεια.
Οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.


ΚΥΠΕ