Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Δείτε ποιος και που αποπειράθηκε να βιάσει νεαρή

φώτο αρχειο
Υπόθεση απόπειρας βιασμού, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον 23χρονης, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 23χρονη, από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ότι γύρω στις 11.15 επισκέφθηκε με το αυτοκίνητο της, το σπίτι φιλικών της προσώπων στο Παραλίμνι.
Η κοπέλα στάθμευσε το αυτοκίνητο της στο δρόμο έξω από το σπίτι που επισκέφθηκε και ενώ προσπαθούσε να κατεβάσει ένα αντικείμενο από το πίσω κάθισμα του οχήματος, άγνωστος άντρας, την πλησίασε ξαφνικά από πίσω, την έσπρωξε μέσα στο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άγνωστος άνδρας με τη χρήση βίας προσπάθησε να την βιάσει, ωστόσο επειδή η κοπέλα προέβαλε σθεναρή αντίσταση ο δράστης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την περιοχή πεζός.
Η 23χρονη μεταφέρθηκε από φιλικό της πρόσωπο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού φέρει διάφορα τραύματα κυρίως στο πρόσωπο.
Ο δράστης περιγράφεται ως νεαρός μεταξύ 25 – 30 χρόνων, ύψους 1.75, ισχυρής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός με μαύρα σγουρά μαλλιά, πιθανόν αλλοδαπός, σύμφωνα με την καταγγελία.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη γύρω περιοχή με την αναζήτηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης (CCTV).
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.


ΚΥΠΕ