Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ο καιρός σήμερα στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα θα πνέουν παροδικά ισχυροί, 5 µποφόρ, στα προσήνεµα νότια. Η θάλασσα θα είναι αρχικά µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά το απόγευµα λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Αργότερα δυνατό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Την Τετάρτη αυξηµένες κατά διαστήµατα νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.