Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δείτε τη μικρή κόρη του τρομοκράτη του Λονδίνου. ΦΩΤΟ

Kαι όμως η μικρή κόρη του μακελάρη του Λονδίνου όχι μόνο επέλεξε τον δυτικό τρόπο ζωής αλλά επίσης είναι πάρα πολύ όμορφη και ελκυστική για να τον υποστηρίξει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πληροφορίες για τις δύο κόρες του μακελάρη του Λονδίνου δίνει σε δημοσίευμά της η Sun, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια του 52χρονου Χαλίντ Μασούντ να τις στρέψει προς το Ισλάμ.
Προσπάθεια η οποία δεν βρήκε αντίκρισμα στην περίπτωση της μικρότερης κόρης του, της 18χρονης Τίγκαν Χάρβεϊ, η οποία, σε αντίθεση με τη μεγαλύτερη αδερφή της, δεν υπέκυψε στις πιέσεις του πατέρα της και παρέμεινε στο πλευρό της μητέρας της, μιας επιτυχημένης γυναίκας που εργάζεται ως διευθύνουσα σύμβουλος σε εταιρεία χημικών.
Σύμφωνα με τη Sun, η 24χρονη Άντι ανταποκρίθηκε στην απαίτηση του πατέρα της να γίνει μουσουλμάνα πριν από έξι χρόνια, εγκαταλείποντας το σπίτι που ζούσε με τη μητέρα της και την αδερφή της στο Τάνμπριτζ Ουέλς στο Κεντ, και μετακόμισε μαζί με τον ίδιο και τη σύντροφό του στο Λούτον. Αργότερα μετακόμισε μαζί του στο Μπέρμιγχαμ, όπου πιστεύεται ότι ο Μασούντ την έπεισε να κυκλοφορεί με μπούρκα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 24χρονη έχει αλλάξει και το όνομά της και πλέον χρησιμοποιεί ένα αραβικό.

Από την πλευρά της, η μικρότερη Τίγκαν, που μόλις έγινε 16 ετών, άρχισε να δέχεται πιέσεις από τον πατέρα της να αλλαξοπιστήσει, τελικά όμως δεν υπέκυψε σε αυτές και δεν εγκατέλειψε τον δυτικό τρόπο ζωής, ενώ όπως τονίζει το δημοσίευμα, δεν δίστασε να πάει στον χορό του σχολείου της, τον περασμένο Μάιο, με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα
Αναφερόμενη στη μητέρα της, η Sun τονίζει ότι πάλεψε απεγνωσμένα να αποθαρρύνει την κόρη της να μην ακούσει τον πατέρα της. «Η Τζέιν είναι εντελώς αντίθεση στην ιδέα και ήθελε η Τίγκαν να παραμείνει μαζί της. Αλλά η Άντι ήταν μεγαλύτερη και θα μπορούσε να είναι πολύ πεισματάρα και έτσι πήγε και το έκανε όπως και να έχει», λέει 23χρονος φίλος της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας, που τη γνώρισε όταν εκείνοι ζούσαν στο ανατολικό Σάσεξ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Άντι ήταν δημοφιλής στο σχολείο. «Ή Άντι ήταν ένα αξιαγάπητο κορίτσι, αλλά όταν έφυγε για να γίνει μουσουλμάνα έκοψε τους δεσμούς με τους φίλους της εδώ. Πήγε να ζήσει με τον πατέρα της αφού την προσηλύτισε. Δεν είμαι σίγουρος γιατί πήγε μαζί του, ήταν τρελός», σημειώνει ο ίδιος, ενώ αναφέρεται και σε ένα ακόμα γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της μεγαλύτερης κόρης του μακελάρη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Άντι πριν προσηλυτιστεί και πριν μετακομίσει με τον πατέρα της, είχε το 2008 ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. «Βγήκε από το σπίτι της με τα ακουστικά στο κεφάλι και χωρίς να κοιτάει τη χτύπησε ένα βαν. Τραυματίστηκε σοβαρά και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι για ένα διάστημα. Αυτό της άφησε τραυματικές εμπειρίες και ποτέ ξανά δεν ήταν η ίδια», λέει ο φίλος της από το Σάσεξ. Τότε ο Χαλίντ Μασούντ πέρασε ώρες δίπλα στο κρεβάτι της κόρης του στο νοσοκομείο προσευχόμενος να αναρρώσει.
Η Άντι ζει ακόμα στο Μπέρμιγχαμ και σύμφωνα με άτομο από το φιλικό περιβάλλον της μητέρας της, φοράει πέπλο που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπό της, τονίζοντας τον αγώνα που έδωσε η μητέρα της να μην προσηλυτιστεί και η μικρότερη κόρη της.
Όσον αφορά στο ζευγάρι, που εδώ και χρόνια είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους, τον γεννημένο ως Άντριαν Ελμς και την Τζέιν Χάρβεϊ, γνωρίστηκαν στην εταιρεία που διευθύνει πλέον η ίδια, στα τέλη του ’80. Μαζί απέκτησαν το πρώτο τους παιδί το 1992 και έξι χρόνια αργότερα την Τίγκαν. Η σχέση τους τελείωσε το 2000, όταν ο Μασούντ συνελήφθη και φυλακίστηκε για δύο χρόνια για επίθεση με μαχαίρι. Το 2003 κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού πέρασε 6 μήνες στη φυλακή, όπου και πιστεύεται ότι ριζοσπαστικοποιήθηκε.