Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Στις 21 Απριλίου ανακοινώνεται η απόφαση για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ



Νέα ημερομηνία όρισε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδριάζει στην Πάφο, προκειμένου να ανακοινώσει την απόφασή του για την υπόθεση που αφορά το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου. 


Ο δικαστής του Κακουργιοδικείου Πάφου, στη σημερινή δικάσιμο, επιφύλαξε την απόφασή του για την υπόθεση ΣΑΠΑ στις 21 Απριλίου 2017.

Το δικαστήριο, είπε, έχει ήδη δώσει οδηγίες στους συνηγόρους υπεράσπισης όλων των κατηγορουμένων έγκαιρα για αναπρογραμματισμό στην ανακοίνωση της παρούσας απόφασης. 

Δυστυχώς, όπως επεξήγησε, η ανατροπή που έγινε οφείλεται στο βεβαρημένο πρόγραμμα του Κακουργιοδικείου Πάφου σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα που σημειώνεται ώστε το Δικαστήριο να επιλαμβάνεται πληθώρα υποθέσεων.  

Αποτέλεσμα αυτού, συνέχισε, ήταν να μην επιτραπεί η ετοιμασία της παρούσας απόφασης ενώ λόγω και της μεσολάβησης των δημόσιων αργιών του Πάσχα το δικαστήριο όρισε την 21η  Απριλίου του 2017 στις 10:00 για σκοπούς έκδοσης της απόφασης. 

Το δικαστήριο διέταξε όπως οι κατηγορούμενοι είναι παρόντες με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής



κυπε