Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μάγεψε το κοινό το Φιλανθρωπικό Fashion Event "Just Breathe"


Μάγεψε το Fashion Event "Just Breathe" με τους LAK by Λάκης Γαβαλάς, Λουκία Κυριάκου και Υβόννη Μπόσνιακ. Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους πολλοί επώνυμοι, άνθρωποι της μόδας και fashion bloggers παρακολούθησαν το λαμπερό fashion event με τις μοναδικές δημιουργίες των γνωστών σχεδιαστών να κερδίζουν τις εντυπώσεις στο catwalk, που στήθηκε στον ατμοσφαιρικό χώρο της Κρατικής Έκθεσης.
Mε μια εκρηκτική live music performance ο Ανδρέας Χριστοφόρου με το συγκρότημα Trouble έδωσαν ρυθμό στην πασαρέλα, αλλά και στο μεγάλο party που ακολούθησε.




Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία του 9χρονου Αλέξη, ο οποίος στη διάρκεια της εκδήλωσης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. To Φιλανθρωπικό Fashion Event "Just Breathe" που ενθουσίασε το κοινό, αποτέλεσε την έναρξη της Εκστρατείας Διαφώτισης White Ribbon που διοργανώνει το Ίδρυμα Θώρακας Κύπρου με τη στήριξη της Πνευμονολογικής Εταιρείας Κύπρου, με στόχο την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα. Όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Στη διάρκεια της Εκστρατείας White Ribbon που θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο, θα διοργανωθούν επίσης ενημερωτικές διαλέξεις και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης του κοινού.

Θεσμικός Χορηγός Ιδρύματος Θώρακας Κύπρου: Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

Χορηγοί και Υποστηρικτές Εκστρατείας White Ribbon: Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, Medochemie, Melidonia, Ελληνική Τράπεζα, Path Lab Theocharides, Yiannoukas Medical Laboratories, Genesis Farma, PKS, Karyatides Developments, Cobalt, ΒiancoNero, Pandora Catering, Wella, Make Up Store, X EYES, Light Hall, Home Med Care, Flowers & Designs, Events by Lily, Chrysanthou Shoes, DIMCO, Laser Graphics, Hilton Park και The Winery.