Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Επτά μέρες υπό κράτηση για απόπειρα βιασμού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον 22χρονου από την Αίγυπτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις βιασμού και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης καταγγέλθηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 23χρονη από το Παραλίμνι ότι γύρω στις 11.15 το πρωί είχε επισκεφθεί με το αυτοκίνητο της, το σπίτι φιλικών της προσώπων στο Παραλίμνι.
Η κοπέλα στάθμευσε το αυτοκίνητο της στο δρόμο έξω από το σπίτι που επισκέφθηκε και ενώ προσπαθούσε να κατεβάσει ένα αντικείμενο από το πίσω κάθισμα του οχήματος, άγνωστος άντρας, την πλησίασε ξαφνικά από πίσω, την έσπρωξε μέσα στο αυτοκίνητο και έπεσε πάνω της.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο άγνωστος άνδρας με τη χρήση βίας προσπάθησε να έρθει σε συνουσία με την κοπέλα η οποία όμως προέβαλε σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα να παλέψουν μεταξύ τους και ο δράστης να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη περιοχή πεζός.
Η 23χρονη μεταφέρθηκε από φιλικό της πρόσωπο το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού έφερε διάφορα τραύματα κυρίως στο πρόσωπο.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη γύρω περιοχή με την αναζήτηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης (CCTV).
Η κοπέλα έδωσε περιγραφή του δράστη ο οποίος ύστερα από αξιολόγηση πληροφορίας που δόθηκε στην ΑΔΕ Αμμοχώστου, συνελήφθηκε χθες το μεσημέρι.
Σε θεληματική του κατάθεση ο αλλοδαπός παραδέχθηκε ενοχή και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης επτά ημερών.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.


ΚΥΠΕ