Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το ατύχημα των "Μαχητών" έφερε πολλές ανατροπές και εξελίξεις στο SURVIVOR



Μάθαμε δια στόματος του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίση τι ακριβώς συνέβη με το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο, που είχε ως αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να τραυματιστούν και να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του νησιού.


Αρχικά, ο Σάκης Τανιμανίδης μάζεψε του Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερώσει, τόσο τους ίδιους, όσο και τους τηλεθεατές, για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παιδιών και τίποτε άλλο», τόνισε ο παρουσιαστής και άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για τους δύο τραυματίες και τον χρόνο που θα παραμείνουν εκτός παιχνιδιού.

Στο επεισόδιο είδαμε τους δύο τραυματίες, την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν καθώς έχουν υποστεί τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες, με την κάμερα του Survivor να καταγράφει πλάνα, αλλά και δηλώσεις τους για το ατύχημα. Η Ειρήνη έχει δύο σπασμένα πλευρά, ενώ ο Mάριος έχει επίσης πρόβλημα με τα πλευρά, αλλά και ένα κάταγμα στην κλίδα, τραύματα που δεν του επιτρέπουν να σηκωθεί και να περπατήσει για τις επόμενες τουλάχιστον επτά ημέρες.



Λίγα λεπτά αργότερα, στο χθεσινό επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στο ατυχές γεγονός, είδαμε τους τραυματίες να μαζεύονται, μαζί με την ομάδα των Διάσημων, στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί περιέγραψαν, πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια, την σοκαριστική τους εμπειρία. Μάλιστα, παρούσα ήταν και η Ειρήνη Κολιδά, που αποφάσισε παρά τον τραυματισμό της, να βρεθεί στο συμβούλιο και να μιλήσει για το τροχαίο. 

Η παίχτρια του Survivor λύγισε την στιγμή που περιέγραφε το πώς έγινε το ατύχημα και είπε ότι οι συμπαίκτες της φώναζαν να τη βγάλουν έξω από το βανάκι. Στην συνέχεια περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την μεταφορά της στο νοσοκομείο και την βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου, που είχε τραυματιστεί λιγότερο και είχε την ψυχραιμία του. Τέλος, ευχαρίστησε την παραγωγή, τους γιατρούς και τους συμπαίκτες που ήταν δίπλα της.

Στο τέλος του επεισοδίου η Ειρήνη Κολιδά εμφανώς συγκινημένη ανακοίνωσε στον παρουσιαστή και στο τηλεοπτικό κοινό ότι εξαιτίας της υγείας της και της πολύμηνης ανάρρωσης της θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι!  


http://www.pronews.gr/