Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.
Σήµερα o καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, πρόσκαιρα τοπικά κατά τις µεσηµβρινές ώρες κυρίως συννεφιασµένος, για να καταστεί σταδιακά το απόγευµα κυρίως αίθριος.
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ ενώ τοπικά στα νότια παράλια το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις κυρίως κατά τις αυγινές ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι 3 Μποφόρ µε τη θάλασσα να καθίσταται ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Την Τρίτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος. Από νωρίς το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά και πιθανό στα εσωτερικό.
Την Τετάρτη και κυρίως την Πέµπτη, αυξηµένες νεφώσεις το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.