Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Η στιγμή που πέφτει νεκρός ο τρομοκράτης του Λονδίνου. ΦΩΤΟ

Είναι το δραματικό τέλος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, που ξεκίνησε όταν στις 14:40 (ώρα Βρετανίας) ο 52χρονος Χαλίντ Μασούντ οδήγησε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο 4Χ4 στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ, πέφτοντας πάνω στο πλήθος.

Σκότωσε εκεί τρεις ανθρώπους: τη 43χρονη μητέρα δυο παιδιών Αϊσά Φρέιντ, τον 54χρονο Αμερικανό τουρίστα Κερτ Κόχραν και έναν 75χρονο άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο ηλικιωμένος ήταν ένα από τα θύματα που είχαν τραυματιστεί βαριά και υπέκυψε στα τραύματά του.
Στις φωτογραφίες από τη δραματική στιγμή των πυροβολισμών φαίνεται ο δράστης, ντυμένος στα μαύρα, να είναι πεσμένος στο έδαφος και αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα να τον σημαδεύουν. Λίγα μέτρα πιο πέρα, πεσμένος στο έδαφος ο ήρωας αστυνομικών Κιθ Πάλμερ, ο άνθρωπος που με αυτοθυσία επιχείρησε να εμποδίσει τον ένοπλο να μπει στη Βουλή, την ώρα που εκεί βρίσκονταν βουλευτές και η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι.
Ο Μασούντ φαίνεται να μη φορά παπούτσια, ενώ σε μια άλλη, φαίνεται να του έχουν κατεβάσει το παντελόνι, προφανώς για να διαπιστώσουν αν ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά.
Αφού μαχαίρωσε τον Κιθ Πάλμερ, ο 52χρονος "μοναχικός λύκος" δέχτηκε τα πυρά αστυνομικού που υπηρετεί στη φρουρά του υπουργού Άμυνας της Βρετανίας, Μάικλ Φάλον.
Πηγή: Daily Mail