Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Στις 14 Ιουνίου η συγκλονιστική παράσταση «Που είναι η μαμά μου;»


Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο, είναι το συγκλονιστικό έργο: «Που είναι η μαμά μου… Είσαι δίπλα μου και δε φοβάμαι!», που παρουσιάζει ο Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου – CBTA, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.


Πρόκειται για ένα χορόδραμα που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μεταφέρει στους θεατές μέσα από κινησιολογία, χορογραφία και μουσική, την πάλη του ασθενούς με τη νόσο, τη συνεχή αναζήτηση της αγκαλιάς της μητέρας του, ενώ ταυτόχρονα μέσα μια ανεξάντλητη γκάμα συναισθημάτων και εκφράσεων, αναδεικνύεται η ελπίδα και η δύναμη της θέλησης.

Η σύλληψη της ιδέας και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Γιώργο Δημόπουλο τον οποίο θα δούμε και επί σκηνής μαζί με την Έλενα Γιαννάκη, με την οποία συνεργάστηκε και για τη δημιουργία της χορογραφίας, ενώ στο ρόλο της μητέρας εμφανίζεται η Στυλιάνα Αριστείδου. Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης ανέλαβε ο Ανδρέας Χριστοφόρου και ζωντανά στη σκήνη θα βρίσκονται οι μουσικοί Κυριάκος Ηροδότου και Άγγελος Μιχαηλούδης. Τη δημιουργία του σκηνικού και το σχεδιασμό του δημιουργικού ανέλαβε η Αμαρυλλίς Χαρίτωνος και την επιμέλεια της παραγωγής των films η Κίκα Χατζηκουμή. Στο χειρισμό του φωτισμού η Καρολίνα Σπύρου, τα κοστούμια ανέλαβε η Χρύσω Παρασκευά, τη φωτογραφία ο Αντώνης Φαρμακάς και την κινηματογράφηση ο Αντρέας Χαραλάμπους.

Τα καθαρά έσοδα από την Φιλανθρωπική Παράσταση που έχει τεθεί υπό την Υψηλή Προστασία της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη και του Δημάρχου Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, θα διατεθούν για τη θεραπεία και την ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99676643, 97716373, 22101143 ή στη σελίδα του Συνδέσμου Φίλων και Ατόμων με όγκους εγκεφάλου στο Facebook.

Μέγας Χορηγός της Παράστασης η Εταιρεία Medochemie, Χορηγοί Astras Oncology, RCB BANK, DIMCO και Dream Studio Film Production.