Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Φωτιά σε εστιατόριο στην Λάρνακα

Φωτιά σε εστιατόριο προκάλεσε ελαττωματικό φουγάρο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά προκλήθηκε γύρω στις 11 το βράδυ σε ψητοπωλείο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκαν 2 οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.27. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα εκτεταμένες ζημιές έπαθε το σύστημα εξαερισμού και η επένδυση του φουγάρου καθώς επίσης και άλλος εξοπλισμός. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ελαττωματικού φουγάρου.
Εξάλλου η ώρα 12.03 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικόπεδο στην οδό Λυκούργου, στην Αραδίππου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.18.
Από την πυρκαγιά ένα δεκάριο από ξηρά χόρτα, σωρός από ξύλα και άχρηστα υλικά καθώς και αριθμός δέντρων κάηκαν. Ο ιδιοκτήτης του τεμαχίου στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από σκόπιμη καύση. Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία.
Συνολικά από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις 06.00 σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια ,18 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.