Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Δείτε ποιος, που και με ποιον τρόπο ακινητοποίησε ύποπτο



Ένας 50χρονος στην Πάφο, έτυχε να περνά τις μεταμεσονύχτιες ώρες από συνεργείο αυτοκινήτων στο οποίο είχε πάρει το όχημα του για επιδιόρθωση.
Διαπίστωσε ωστόσο ότι εντός του οχήματος βρισκόταν άγνωστο πρόσωπο. Επενέβη και αφού ακινητοποίησε τον άγνωστο, που προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, κάλεσε την Αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.
 
Το περιστατικό έγινε στις 2.30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος αντιλήφθηκε ότι στο όχημα του που βρισκόταν στο συνεργείο ένας άγνωστος άντρας καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Ο 50χρονος περιόρισε τον άγνωστο ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Αστυνομία, άντρες της οποίας μετέβησαν στη σκηνή. 
 
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 36χρονο στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ένα ρολόι, μία πιστωτική κάρτα, τρία μαχαίρια, πέντε κλειδιά αυτοκινήτων, τρία κλειδιά εισόδων υποστατικών, ένα φανάρι, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, για τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.
 
Παράλληλα, ο 36χρονος προκάλεσε και ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος του 50χρονου, όπως διαπίστω σε ο ιδιοκτήτης του.
 
Ο 36χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του εξετάζονται υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας, απόπειρας κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και μαχαιροφορίας.



http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/404123/politis-akinitopoiise-ypopto-kai-kalese-tin-astynomia