Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Ξέσπασε πυρκαγιά σε κλινική στη Λεμεσό


Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε ισόγειο ιδιωτικής κατοικίας η οποία χρησιμοποιείτο ως κομμωτήριο, στη Οδό Θουκιδίδου στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο οχήματα.
 
Η ιδιοκτήτρια απουσίαζε από την οικία της και ενημερώθηκε από γείτονα της για την πυρκαγιά. Η εστία της πυρκαγιάς εντοπίστηκε σε πολυθρόνα στο σαλόνι της κατοικίας.
 
Από την πυρκαγιά τους καπνούς και την θερμότητα σοβαρές ζημιές έπαθαν ο εξοπλισμός η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή της οικίας.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλικτήρων από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία και παραμένουν άγνωστα.
 
Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί έως τις έξι σήμερα  ανταποκρίθηκε σε 38 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 20 πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση .
 
Πηγή ΚΥΠΕ 
http://www.sigmalive.com/news/local/435373/pyrkagia-ksespase-se-isogeio-idiotikis-katoikias-sti-lemeso#.dpuf