Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ο καιρός το τριήμερο του Κατακλυσμού


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια, όπως και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια παράλια  νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Την Κυριακή αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις για να καταστεί ο καιρός το απόγευμα κυρίως αίθριος.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.