Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Μάνα και κόρη ξύπνησαν και είδαν τους δράστες στο σπίτι τους να κλέβουν



Πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες της οικίας τους, στην περιοχή Μουτταγιάκας, βρέθηκαν, τα ξημερώματα της Τετάρτης, 46χρονη Ρωσίδα και η 17χρονη κόρη της, όταν ξύπνησαν από θόρυβο.
Οι δράστες πρόταξαν κουζινομάχαιρο και διέφυγαν, αποσπώντας περιουσία 11,500 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, «η ώρα 3.15 τα ξημερώματα, διαπράχθηκε διάρρηξη κατοικίας η οποία εξελίχθηκε σε ληστεία».

Οι δράστες, συνέχισε, εισήλθαν στην οικία, παραβιάζοντας μικρό παράθυρο αποχωρητηρίου, ενώ έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και την κόρη της, οι οποίες ξύπνησαν από το θόρυβο.

Ένας εκ των δραστών άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το πρόταξε προς τις δυο γυναίκες, ενώ σε κάποια στιγμή έσπρωξε την 17χρονη, χωρίς όμως να την τραυματίσει, πριν εγκαταλείψει τη σκηνή με το συνεργό του.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως οι δράστες έκλεψαν χρηματικό ποσό €2,450, δύο ρολόγια χειρός αξίας €8,000 περίπου καθώς και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας €1,000 περίπου.

Οι παραπονούμενες ανέφεραν πως οι δράστες φαίνεται να είναι αλλοδαποί, ενώ μόνο ένας από αυτούς είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα.

Οι έρευνες και εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.



http://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/lemesos-mitera-kai-kori-xypnisan-kai-brikan-toys-diarriktes-stin-oikia-toys