Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

32χρονη στην Πάφο έπιασε τον κλέφτη σε δωμάτιο ξενοδοχείουΑπίστευτο σκηνικό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πάφο. Γυναίκα 32 ετών στην
προσπάθειά της να εισέλθει στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διαμένει ήρθε αντιμέτωπη μάλλον με τον κλέφτη.

Εντός του δωματίου βρισκόταν ένας άγνωστος. Ο ύποπτος ακολούθως συνελήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας ο οποίος βρισκόταν εντός του δωματίου, για παράνομη είσοδο.Κατά τη σύλληψή του ο 42χρονος προέβαλε αντίσταση. 

Σε έρευνες εντοπίστηκε ότι έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας τα οποία ακολούθως εντοπίστηκαν στην αυλή του ξενοδοχείου από υπάλληλο του ξενοδοχείου. 

Η 32χρονη γυναίκα και η 48χρονη συγκάτοικος της διαπίστωσαν ότι από το διαμέρισμα είχαν κλαπεί δυο κινητά και σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Έλειπαν επίσης, η ταυτότητα της 32χρονης, μια πιστωτική κάρτα και 65 ευρώ σε μετρητά. Η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται στα 169 ευρώ. 

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε διάρρηξη του διαμερίσματος. Εναντίον του 42χρονου υπόπτου διερευνάται η εμπλοκή του στη διάρρηξη και αναμένεται σχετικό ένταλμα σύλληψής του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις έρευνες. ​ 

Sigmalive