Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Δείτε τα αποτελέσματα εκστρατείας της αστυνομίας στην Πάφο


Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και μείωση των
τροχαίων οδικών συγκρούσεων και ιδιαίτερα των σοβαρών θανατηφόρων , η Αστυνομία Πάφου διενήργησε χθες συντονισμένη εκστρατεία ελέγχου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο της εκστρατείας ελέγχθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης της Πάφου αλλά  και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο 140 οχήματα ενώ ακολούθως προέβη σε 58 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ταχύτητα, για οδήγηση χωρίς τη χρήση ζώνης ασφαλείας και άλλα .

Από τις 58 καταγγελίες οι κυριότερες καταγγελίες αφορούσαν  18 καταγγελίες για οδηγούς που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης ενώ 12 οδηγοί καταγγέλθηκαν για τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας και οι άλλες αφορούν  άλλα αδικήματα.

Σημειώνεται πως σκοπός της εκστρατείας της Αστυνομίας  είναι να επιτευχθεί μέσω της αστυνόμευσης η ευαισθητοποίηση των οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων στη χρήση της ζώνης ασφαλείας τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω καθίσματα  και η μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις αλλά και για να αποκτήσουν οι οδηγοί οδική συνείδηση.

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται σε Παγκύπρια κλίμακα

Κυπε