Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Δείτε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά αργότερα, στα ανατολικά, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά, στα δυτικά, μέχρι ταραγμένη αλλά αργότερα, στα ανατολικά, θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί, στα ανατολικά, μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά μέτριοι και σταδιακά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, θα πνέουν ισχυροί και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά, στα δυτικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αρχικά, στα προσήνεμα, ταραγμένη.
Την Κυριακή, τηn Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή, στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί, σε όλες τις περιοχές, γύρω στις μέσες τιμές, ενώ την
Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.