Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Δείτε γιατί έσφαξαν τον πατέρα τους



Τον ρόλο του «τιμωρού» ανέλαβαν τρεις νεαρές Ρωσίδες, οι οποίες μετά από πολλά χρόνια σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης, δολοφόνησαν με δεκάδες μαχαιριές τον πατέρα τους.


Οι Κριστίνα (19 ετών), Αντζελίνα (18 ετών) και Μαρία (17 ετών) Χατσατουριάν συνελήφθηκαν την Παρασκευή και ομολόγησαν στην αστυνομία το έγκλημά τους, κατηγορώντας τον πατέρα τους Μιχαήλ ότι τις κακοποιούσε με όλους τους δυνατούς τρόπους από μικρή ηλικία. 



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα ρωσικά Μέσα, ο πατέρας βγήκε τρικλίζοντας από το διαμέρισμά του με δεκάδες μαχαιριές σε όλο το σώμα του και κατέληξε δίπλα στο ασανσέρ. Όπως αναφέρουν πηγές, ο Μιχαήλ Χατσατουριάν εμφανιζόταν ως ένας άνθρωπος θρήσκος, νομοταγής και τυπικός στις επαφές του. Οι γείτονές του όμως, μίλησαν για έναν βίαιο άντρα, που είχε επαφές με τη μαφία.

Τα τρία κορίτσια που ομολόγησαν την πράξη τους, υποστήριξαν ότι «τον μισούσαμε και θέλαμε να εξαφανιστεί ή να μην τον γνωρίζαμε ποτέ. Θέλαμε απλά να φύγει και να μη γυρίσει ποτέ».



Άλλες αναφορές έκαναν λόγο και για χρήση ναρκωτικών ουσιών και ιδιαίτερα ηρωίνης από τον πατέρα, ο οποίος είχε ήδη χωρίσει με τη μητέρα των τριών κοριτσιών, ενώ ο 20χρονος γιος του είχε ήδη διαφύγει από το σπίτι.

Στο διαμέρισμα του 57χρονου βρέθηκαν κάμερες, τις οποίες χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τις κόρες του, ενώ συχνά τους απαγόρευε να πάνε στο σχολείο και τις ξυλοκοπούσε άγρια. «Τις έδερνε συνέχεια. Μια φορά τις πήγε σε ένα δάσος και απείλησε να τις σκοτώσει. Η μητέρα έφυγε, και αυτός απαγόρευσε κάθε επικοινωνία μαζί της», δήλωσε ένας γείτονας.



https://www.protothema.gr/world/article/809595/kores-timoroi-sti-rosia-esfaxan-ton-patera-tous-dioti-tis-kakopoiouse-gia-hronia/