Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο



Σήµερα Δευτέρα (30/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τοπικά στα ορεινά, θα εµφανίζονται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις.


Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, µέτριοι και στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Στα νότια θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα θα καταστεί µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα νότια ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, θα εµφανίζονται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Αργότερα πιθανό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

 Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, στα δυτικά και τα ορεινά.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Πέµπτη αναµένεται µικρή άνοδος, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΚΥΠΕ