Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

Δείτε πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας στην Κύπρο


Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά λίγο ταραγμένη.
 
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με το ενδεχόμενο αραιής σκόνης στην ατμόσφαιρα, ενώ την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία την Τρίτη θα παραμείνει στα επίπεδα της Δευτέρας ενώ από την Τετάρτη θα σημειώσει πτώση για να πλησιάσει τις κανονικές τιμές.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ